jump to navigation

Basman Juragan Géntong Januari 3, 2008

Posted by tembangkenangan in dagelan.
trackback

[odeo http://odeo.com/audio/17582163/view%5D

[odeo http://odeo.com/audio/17577283/view%5D

About these ads

Komentar»

1. Bedul - April 18, 2008

Cak,

iso di download gak?

2. ira - Mei 26, 2008

suwun Cak Ning…senenge iso ngrugonkno kartoloan maneh..nang endi yo iso tuku MP3 ne

3. kartolo cs - Agustus 15, 2008

Iyo,Rek, aku pingin pisan iki..nang endi iso tuku ngenean?

4. aga5aja - Januari 25, 2009

cak……regenerasi dong,cek citirasa kartolo tetep ono

5. habibi - April 21, 2009

carane ndonlod “basman juragan gentong” piye carana yo…

suwun \
habibi
Pekan Baru

6. Ari - Mei 26, 2009

Eh tibakne onok tah Kartolo ndek internet, prasaku wes kelangan jejak nggoleki “lambene” Kartolo sing audio digital. Suwun Cak iki ngono podho karo nglestarekno budayane wong Jawa Timur. Mosok aku mek iso crito thok gae anakku. Lha saiki carane ndownlud yoko op cak?

7. Ainur - Juli 14, 2009

Pripun carane donlood? Matur nuwun

8. rahmat - Oktober 9, 2009

wah asyik cak internetan karo kartoloan…
eleng jogo bengi ae lek ngrungokno kartolo..

Cak ate tako’ yak opo carane nempelno “Audi” nggene wordpress koyok sampean iku?

suwon cak

9. R. Andriansyah - Desember 4, 2009

aq ket zamane smp taon 84, puaaaling seneng ngrungokno ludruk’e cak Kartolo cs rek…. saiki aq wis tuwek… opo mane cak Kartolo wis tambah tuwek mane…!! wkwkwkwkwkkkk… Bravo cak Kartolo cs…!!!

10. WidiJanto B Soewito - Desember 4, 2009

podo cak… aq ket lulus SD taon 83, nek ngrungokno cak Kartolo cs nok radio wis gak eling opo-opo… opo mane nek ngrungokno dewek’an… terus aq ngakak dewe…, jare emakq, aq koyok arek gendeng ngguyu dewe karo ngeloni radio…!!! wakakakakakakakkz…

11. soleh - Januari 11, 2011

pengen download cak yok opo carane

12. iL YouNG - Januari 12, 2011

pa`an ?!
gk da tulisan pa2.x !

lgi nyri tgs . ssh bgt nyri kidungan .!

13. soleh - Januari 12, 2011

nostalgia cak,,,

14. dwi - Februari 14, 2011

diranatau setiap harinya kalau kerja yaa sambil dengerin cak kartolo

15. Andik - Februari 18, 2012

mantep cak…

16. anton - September 26, 2012

aq iling karo cilikan qu, wktu bapak qu nyetel kaset pita ludrukan kartolo, eee sampek saiki aq sek iso ngulang ludrukane kartolo dkk di internet, sukses buat kartolo dkk, tetap jaya.


Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: